Folkefest på Bellevue, Råde vant og rekruttene tapte

Håvard Dalseth fortsetter å dunke inn mål for Råde og rekruttene tapte på Østsiden. Lisleby fungerte som festbrems for Sprint-Jeløy, men så dukket Tim Reinback opp.

Tap for Østsiden

Et ungt rekruttlag måtte gi tapt for Østsiden mandag ettermiddag. Kampen startet tidlig ettersom det ikke er belysning på hovedmatta på Østsiden.

Enal Hasurdzic ble kampes store spiller ved å score alle målene for Østsiden.

– En helt ok kamp fra våres side. Noen tendenser til godt spill, men en del balltap på en myk, men spillbar gressmatte, forteller James Bradley Masters.

– Vi hang godt med og kunne nok skapt mer, men det var en nesten rent juniorlag med unntak av Lagesen, Uno Pedersen og Hjerpseth. God læring for oss. En jevn kamp, men ingen 3-0 kamp, avslutter Masters.

*Christian Sukke spilte hele kampen for Østsiden.

Foto: Christian Thuesen

James Bradley Masters kom inn fra benken mot Østsiden.

Råde med seier mot Ås

Råde tok en oppskriftsmessig seier borte mot Ås fredag kveld. Chinonso Chidiebere Agu ga bortelaget ledelsen etter 25 minutter. Like før pause økte toppscorer Håvard Dalseth ledelsen.

Etter pause økte Rino Falk Larsen ledelsen ytterlige før toppscorer Dalseth fastsatte sluttresultatet til 0-4 minuttet før slutt.

Håvard Dalseth er suveren toppscorer i Amedialigaen med 16 mål, med 8 mål foran Tim Reinback.

Foto: Råde IL
Folkefest på Bellevue med 3 poeng på Bellevue

Sprint-Jeløy inviterte til folkefest på Bellevue lørdag. Med 300 kr pr tilskuer på Bellevue med god hjelp fra næringslivet i Moss. Skal vi tro ryktene var det 800 personer innenfor portene på Bellevue som så Tim Reinback sende Sprint-Jeløy i ledelsen etter halvtimen.

De fremmøtte på hadde kanskje forventet seg en real overkjøring fra vertene da Thomas Måleng økte til 2-0 etter snaue spilt. Lisleby fikk blod på tann Patrick Johnsen satt ballen i eget mål med 20 minutter igjen på klokka.
Like etter fikk Lisleby straffe. Martin Kjønigsen tok på seg oppgaven som en mulig festbrems, og det var like langt på øya.

Sprint-Jeløy slet lenge, men fem minutter før full tid dukket Tim Reinback opp å hamret inn 3-2 til overraskende lite jubel fra de fremmøtte på Bellevue. Uansett, så holdt resultatet inn og gratulerer til Sprint-Jeløy for vel blåst.

Foto: Joakim Bekkåsen/Sprint-Jeløy

Øvrige resultater

Borgen – Rakkestad 1-4
Sarpsborg FK – Drøbak-Frogn 1-9
Kråkerøy 2 – Selbak 2-1

21/9
Kvik Haldsen 2 – Tistedalen

*Mikkel Aarstrand scoret kun 1 mål for DFI og Andreas Elvestad spilte kampen for SFK.

Neste runde

25/9
Tistedalen – Sprint-Jeløy
Tistedalen stadion, kl 15.00

27/9
Moss 2 – Sarpsborg FK
Melløs KG, kl 19.15

Råde – Kvik Halden 2
Råde idrettspark, kl 20.00

Tabellen for Amediligaen