MFK-veggen – Flere MFK-personligheter på veggen

I de siste dagene har flere nåværende- og tidligere spillere og ledere strømmet til for å sikre seg en plass på MFK-veggen for evig og alltid. Her får du en liten oversikt over de vi har fanget opp.

Vår eminente sisteskanse som er på utgående kontrakt har uttalt at en av grunnene til å bli værende i MFK er blant annet oss i Kråkevingen. Anders Gundersen har sikret seg en plass på veggen og vi håper vi blir å se deg mellom stengene på Melløs i 2021.

I 1983 ble har cupmester med MFK. I dag er han lærer på Kirkeparken VGS. Roar Breivik er fortsatt med i kulissene i MFK og har sikret seg sitt navn på veggen.

Han var ikke bare god til å redde straffer, men score kunne også. Frode Larsen har faktisk reddet straffespark fra Juan Mata (Manchester United). I dag er han eiendomsmegler i Moss.

Han fikk prøve seg i PostNord-Cupen, men juniorspiller Tobias Evjenn elsker MFK.

Gatelagets hovedtrener André Kraft Tveter har hatt flere roller i MFK de siste årene. På veggen? Selvsagt

Hovedtrener for MFK, Marijo Jovic er selvsagt ikke noe bedre. Den alltids hyggelige kroaten har fått lurt med seg kona opp veggen æv!

Han har trent nesten alle lag i MFK. Kjetil Jensen måtte selvsagt ha seg en plass veggen. Ellers hadde han ikke fått sovet om natta. Ta det med ro, Kjetil. Du kan sove god nå.

Han spilte den siste flomlyskampen på Melløs før vi fikk dagens flomlys. Thomas Myhre er mannen med flest målgivende for Norge i et EM-sluttspill. Det er ganske deilig til å være keeper. Myhre har aldri lagt skjul på hvor han er fra. Veggen ble ganske naturlig for han.

René Aleksander Elshaug har vært en bauta og en leder i MFK i flere år. Er på utgående, men vi tror dette løser seg. Årets kæll i 2015.

Hele slekta har spilt for MFK og Christoffer Guttulsrød er intet unntak. G som han blir kalt har fremtiden foran seg.

Som ung sto han i Kråkevingen. Dro land og strand rundt for å se på klubben hans hjerte. Kambo-gutten fikk drømmen oppfylt da han debuterte i cupen hjemme mot LSK tilbake i 2014. Kjempet seg til en plass på laget høsten 2016. I 2017 ble han Årets Kæll kåret av Kråkevingen. Henrik Andreas Stokkebø måtte bare ha en plass.

Hva med Willy Sanneh da? Oppfordret folk til å kjøpe en plass på veggen. Hadde han kjøpt selv? Nå har han allefall en plass.

En annen kjekkas som vi kan finne på veggen er René Lindem. Du er en av vårs!

Han skjøt med begge bein og fra hvor som helst. Kjell Olofsson har ikke bare kjøpt plass til seg selv, men tok like gjerne med seg hele familien på veggen.

I 1987 vant han seriegull med MFK. Han scoret i gullkampen i Molde. Du burde egentlig fått penger for å være på veggen. Takk Carsten Backhe!

Her kommer Steffe-Steff. En kæll i gult og svart. Han tok Adeccligaen med storm i 2005. For en eventyrlig høst han hadde for 15 år siden. Steffen Nystrøm tok kontakt for å høre om det var flere plasser ledig. Bang på veggen.

Videre utfordret han dansekongen Tom Reidar Haraldsen og Per Morten Kristiansen. Begge har sikret seg en plass og utfordret videre Super-Gard Kristiansen. Gard ville ikke være noe dårligere enn sine tidligere lagkammerater.

Den siste vi vet om som har ordnet seg plass er Amin Askar. Askar tjener i dag sitt daglig brød i Kristiansund BK. Hvor han har tidligere MFK-kaptein Christian Michelsen som trener. Får vi Michelsen på veggen også?