Fagernes er klar for Raufoss

Foto: mossfk.no

Magnus Fagernes er klar for Raufoss. Dermed ble det nesten 3 sesonger i Moss Fotballklubb for 20-åringen fra Nesodden. En bekreftelse fra klubbene vil komme i løpet av denne uka.

I Moss Avis 10. desember kunne vi lese at Moss Fotballklubb og Raufoss jobbet med å bli enige om utdanningskompensasjonen. Nå har klubbene kommet til enighet, og Magnus Fagernes har skrevet en 3 årskontrakt med laget til tidligere MFK-spiller Christian Johnsen.

Fagernes kom fra Drøbak-Frogn sommeren 2019 som et friskt pust. Det ble 11 kamper og 5 mål før vi skrev 2020. I 2020 startet et skademareritt som skulle holde han på sidelinjen i godt over et år.

Før hjemmekampen mot Senja 11. oktober var Fagernes endelig klar for spill igjen siden sommeren 2020. Til Kråkevingen fortalte han at han håpet på noen minutter i kampene fremover.

På stillingen 2-0 på Melløs ble Magnus Fagernes byttet inn for Walid Idrissi. Målsniken tok vare på muligheten. Fagernes rakk å sette to baller i nettet på under 8 minutter og bidro Moss Fotballklubb vant til slutt 4-0.

Til Kråkevingen avslutter Magnus Fagernes med følgende:
– Vil først og fremst si at det er leit å forlate Moss allerede, da jeg føler at jeg ikke har fått gjort som mye som jeg kunne ønske for og med klubben.

Det har vært en tøff skade periode, men jeg vil takk dere i Kråkevingen, medspillere, matrixer og Cathrine for all støtten jeg har fått!

– Det ser ut som Moss FK er på rett vei nå og jeg har troen på det prosjektet som er satt i gang. Har blitt glad i klubben så blir forhåpentlig vis ikke siste gang jeg  spiller som Kråke.

Foto: Christian Thuesen