Det er nå det skal avgjøres. Nå skal Moss Fotballklubb spille om opprykk til OBOS-ligaen. Vi setter derfor opp busser til Ullern. I første omgang er det snakk om to busser, men det er mulighet for flere håper vi.

Oppmøte foran Melløs er senest 11.45 på lørdag med avreise kl 12.00. Påmeldingsinnformasjon finner dere her. Fra kl 11.00 blir Kråkevingen å finne utenfor Melløs for kjøp av skjerf, t-skjorter og hettejakker. Vi har noe kontanter, men vi anbefaler folk å bruke VIPPS.

At vi får til GRATIS busser for å fylle Ullern stadion til randen er lite realistisk, både med tanke på pris og tid til kampen. Men at vi kan få det til billig, ja det er realistisk.

Pris:
Kr 50,- for ikke medlemmer
Kr 0,- for medlemmer

Påmelding til Hjælmen på SMS – 99 24 21 56.

Bussen kan betales til vippsnr 758282. Prisen er som nevnt før Kr 50,- for ikke-medlemmer av Kråkevingen. Gå innom Kråkevingens stand for å vise at du har betalt.

Kleskode: Helst gult eller gult og svart, men kom like gjerne som du er.

Billetter på Ullern:

Vipps til 1909
100,- voksen
50,- barn/honnør
Vipps på forhånd å ha kvitteringen klar da kommer dere raskt igjennom portene.
De tar kort i kiosken, dersom du ikke har Vipps.
 
Parkering:
Det er begrenset med parkering, så kommer du i egen bil må du påregne å parkere et stykke unna stadion.
 
Buss:
Fortsatt noen ledige plasser. Ønsker du å bli med bussen meld deg på hos Hjælmen på sms 99 24 21 56

Vi har allerede fått sponset en buss av Granum Eindomsutvikling og Underverket som sier følgende:

PS! Det er holdt av plass til syngende supportere på den ene tribunen. Den deles i to. Et felt for sittende og et for stående og syngende

ALLE MOSSINGER TIL ULLERN
Underverket Moss og Granum Eiendomsutvikling er som alle andre mossinger fortsatt i jubelstemning etter seieren i går og ønsker å bidra til ny folkefest på kampen mot Ullern på lørdag.
 
Underverket og Granum eiendomsutvikling sponser derfor en buss til bortekampen så flest mulig skal få muligheten til å være med.
 
Vi håper og tror det trengs flere busser og oppfordrer andre firmaer i Moss til å bidra med støtte til Kråkevingen til buss til alle som vil være med.
Følg med på Facebook

Følg med på arrangementet på Facebook for mer informasjon fortløpende
Bli med å fargelegg opprykksthriller’n: Ullern – Moss FK

– Nå Skal vi opp

– Vi skal opp og ferdig med det! Og for at vi skal opp, så må vi først bort. Bort til Oslo Vest. Vi skal bort også skal vi opp, sier markedsjef i Asfalt Remix Eyvind Brynildsen