MFK-veggen – Niklas Baarli sikret seg en plass!

Mossing og programleder i God kveld Norge Niklas Baarli har sikret seg en plass på MFK-veggen.

Vi utfordret den tidligere radioprofilen på Instagram til å sikre seg sin egen plass på MFK-veggen. Kællen fra Kambo tok utfordringen på strak arm å kort tid etter var plassen på veggen i boks. Vi tok en kjapp prat med denne usedvanlige deilige mossingen. #levsombaarli

Vi utfordret deg til å sikre deg en plass på MFK-veggen. Kort tid etter utfordringen ble postet fikk vi svar på tiltale. Saken er biff, i boks og done! Nå deler du plass på MFK-veggen med andre kjente Mossinger som Thomas Myhre, Hjælmen, Tage Pettersen og Henrik Stokkebø Hva tenker du om det?

– Det er en sann ære å dele vegg med slike navn! En kan bli ydmyk og mjuk i sjel og knær av langt mindre. Satser og håper på at enda flere mossinger kommer på banen etterhvert.

Hva er ditt beste MFK minne?

– Det må være å dra på hjemmekamper da vi stadig spilte Tippeligakamper. Hymnen mens gutta gikk på banen og sulten etter en pølse i vaffel i pausen kan fortsatt gi meg en halvkram.

Og hvem er den favoritt MFK-er all time?

– Er det dårlig gjort å ikke svare svoger’n min? Amin Askar? Hvis han kan tilgi meg må det bli #99 Jerry Månsson. Legende!

Du er en flott ambassadør for byen vår! Hva er det beste med Moss og hvilke tanker har du gjort deg opp om verdens beste by fremover?

– Millioner takk, det var raust! Jeg elsker Moss. Sommerbyen Moss er det beste ved Moss. Du har alt. Digge store parker, utallige strender, både salt og ferskvann – skog og strand. Snobbene på Jeløya og hel-ved folket i nordre bydel.

Helt tilslutt. Hva er ditt forhold til oss og hva sitter du igjen med?

– Mitt forhold til Kråkevingen er at jeg igla meg inn mellom dere på hjemmekampene og prøvde å lære meg sangene og ropene. Men jeg tror jeg er født med lett demens – så det var svært få av de som satt seg. Men jeg gjorde mitt beste- ropte de få delene jeg kunne og mumla resten.

Dere er helter og Moss FK burde være bevisst på hvor heldige de er som har en så rå gjeng ved sin side.

Ikke helt ferdig ennå. Har du en oppfordring til disse som fortsatt sitter på vippen til å sikre seg en plass og vil du utfordre noen?

– Jeg kan ikke forstå at noen sitter på vippen, hvis noen sitter der og leser dette – SKJERP DERE, TULLINGER! Kom dere på veggen. Det har du råd til og klubben har ikke råd til at du skal sitte der på vippen og surre. Alle kæll på dekk!

Jeg utfordrer Brede Bøe, pung ut!

#MFKveggen #MittMFK

 

GKN