Oslo-gutten Besian Kadri ble klar for Moss Fotballklubb på tampen av sommeren i 2020. Denne sesongen har han startet 3 av 4 kamper. Vi har tatt en liten prat med Besian Kadri etter kampene i nord og hva kan vi forvente mot Florø.

Foto: mossfk.no

Hvem er egentlig Besian Kadri?
– Jeg er en fotballspiller fra Trosterud, Oslo. Studerer for å bli sivilingeniør innenfor bygg. Jeg er en rolig type som elsker å vinne og spille fotball.

Det er ikke mange år siden du spilte i lavere divisjoner. Hvordan har den veien vært?
– Jeg valgte virkelig satse fotball for noen år siden, og med veldig mange timer med hardt arbeid og dedikasjon så klarte jeg å komme meg oppover.

Du kom midtveis forrige sesong til Moss FK. Et lag som slet voldsomt i motgang. Hvordan opplevde du den perioden kontra i dag?
– Den var tøff, møtte en gruppe som kanskje ikke hadde det så gøy da de spilte fotball. I dag føler jeg det er en mye bedre stemning i gruppa og en bedre mentalitet enn det var.

Etter en vår preget av nedstengninger og mangelfull kamptrening. Hvor tøft er det en fotballspiller?
– Det har ikke vært en ideel sesongoppkjøring, men samtidig så har det vært ganske likt for de fleste lagene. Det har vært kjedelig å ikke ha hatt lov til å spille fotball i perioder, men jeg føler at vi har prøvd å gjøre det beste ut av det.

Dere har akkurat vært på en liten turné i Nord-Norge. Her har dere fått litt tid til å være turister i Tromsø og samtidig fått tid til å bygge sterkere relasjoner. Hva har dere lært som gruppe på denne turen?
– Jeg tror vi har lært at på vårt beste så kan vi spille bra fotball, men det gjelder å være på i 90 minutter. Ellers så blir man straffa uansett lag man møte.

Hvem er klovnen i laget og hvem er lagets “ufrivillige klovn”?
– Det er Willy Sanneh på begge!

Det ble spilt to kamper. Uavgjort mot Senja og etterlengtet seier mot Fløya. Hvordan vil du oppsumerer de kampene?
– Jeg føler det vi viser mot både Senja og Fløya er et par hak bedre enn de to første kampene. Burde blitt 6 poeng, men vi må si oss fornøyde med 4 poeng borte denne gangen. Personlige feil må bort, også må vi være enda litt bedre i siste tredje del.

Hva skal til for å slå Florø på bortebane?
– Prøve å opprettholde det gode spillet vårt i løpet av 90 minutter, unngå personlige feil og være enda litt mer kyniske både offensivt og defensivt.

Hva har du å si til alle de der ute som er glad i Moss FK?
– Vi er takknemlig for all støtten vi får, og håper så mange som mulig møter opp på hjemmekampene i år. Det jobbes hardt hver dag, og vi skal prøve å gjøre dere stolte. De to første kampene var ikke godt nok, men vi skal sørge for at det ikke skjer igjen!

Foto: Christian Thuesen

Besian Kadri sier at det jobbes hardt på Melløs, og ønsker å gjøre alle som er glad i Moss Fotballklubb stolte.