Til alle mossinger!

Da er sesongen 2022 snart ved veis ende, men det gjenstår to ekstremt viktige og spennende kamper. Det som allerede har vært et helt fantastisk år som vi nå kan toppe med et opprykk til OBOS-ligaen. Sesongen har vært en stor opptur for alle som er glade i Moss Fotballklubb.

Først vil jeg skryte enormt av trenerteamet, Matrix-teamet og styret som virkelig har lagt til rette for at vi spillerne skal kunne prestere så bra som mulig i hver eneste kamp og på trening. Alle som er rundt A-laget har jobbet målrettet gjennom hele sesongen, og jobbet beinhardt på treningsfeltet for å bli litt bedre hver bidige dag. Det har vi virkelig fått igjen for.

Vi har blitt tippet på 8-9. plass av samtlige rundt omkring før sesongen, men nå ligger vi på 1 plass. Vi har virkelig gjort mange tabelltips til skamme. Dette sier litt om den prestasjonen vi har fått til som en samlet gruppe. Jeg vil også rette en STOR takk til Kråkevingen, og alle andre som har synget og heiet oss frem helt siden første seriekamp. Det står stor respekt av det engasjementet dere har vist gjennom hele sesongen og det oppmøte som har vært både på hjemmekamper og bortekamper. Alle vi som er i klubben er veldig takknemlig for den støtten. Personlig føler meg privilegert og stolt over å være kaptein for denne fantastiske klubben, så jeg setter stor pris på den tilliten jeg har fått av trenerteamet.

Jeg vil til slutt oppfordre alle til å komme å synge eller heie oss frem mot Vard Haugesund lørdag klokken 14.00. Det er en enormt viktig kamp, og vi skal gjøre alt vi kan for å ta nye 3 poeng. Det er absolutt ingen grunn til å holde seg hjemme, alle i denne klubben fortjener et fantastisk oppmøte i årets siste hjemmekamp. Vær tidlig ute.

Kristian Strande

Foto: Christian Thuesen