Rundspilt på Kaddettangen

Lørdag dro Kællane til Sandvika stadion på Kaddettangen for å reise kjærringa etter den pinlige midtuke kampen mot Sandnes Ulf. Slik gikk det altså ikke.

Det var hjemmelaget som var på start. MFK som spilte i hel hvite drakter for dagen kom bakpå fra start. Stian Andersen rotet det til i egen 16 meter, og dommer pekte korrekt på straffemerket.

Heldigvis var straffesparket noe av det svakeste, så Mathias Eriksen Ranmark hadde null problemer med å redde straffesparket fra Bærum.

Bærum skulle få sin scoring, og det helt fortjent. Kristoffer Haugen satt inn 1-0 til hjemmelaget etter ca 20 minutter spilt på Kaddettangen etter veikt forsvarspill fra gjestene fra Moss.

Erik Frøysa doblet ledelsen for Bærum like etter. Nok en gang var MFK på etterskudd.

Ti minutter før pause gikk en MFK-spiller overende i Bærum boks litt ut av intet, og straffe til MFK. Thomas Klemetsen Jakobsen gjorde som han alltid gjør fra straffemerket. MFK hadde redusert i Bærum, 2-1.

Etter hvilen slet MFK med å sette et skikkelig trøkk på hjemmelaget, men fikk løftet spillet med hjelp av noen dødballer. Thomas Klemetsen Jakobsen var farlig nær 2-2 etter en corner.

I det som kan kalles for en god MFK periode (hvis det er lov å si?), så økte Bærum ledelsen til 3-1 litt ut av det blå ved Jarmund Øyen Kvernstuen. Samme mann økte til 4-1 like etter. Noe som også ble sluttresultatet på Kaddettangen.

Foto: Christian Thuesen

Endreas Tesfai og resten av MFK leverte nok en flau forestilling.

Kampfakta

Bærum – Moss FK
Sandvika stadion, Bærum

Tilskuere
97

Mål
1-0 Kristoffer Kroglund Haugen
2-0 Erik Ansok Frøysa
2-1 Thomas Klemetsen Jakobsen, str
3-1 Jarmund Øyen Kvernstuen
4-1 Jarmund Øyen Kvernstuen

Gule kort
Benjamin Zalo, Bærum
Thomas Klemetsen Jakobsen, MFK
Lars Ivar Slemdal, Bærum
Jørgen Solvang Nilsen, MFK

Moss FK XI 4-2-3-1
Ranmark – Sanneh, Troudart, Andersen, Getz – Tesfai (Potur), Solvang Nilsen – Kidane (Bam Carlos), Alexandersson (U. Pedersen), Klemetsen Jakobsen – Idrissi (Besian Kadri)