Rekruttene åpnet høstsesongen med poengdeling

Høstsesongen er i gang. Hjemme mot Borgen mandag kveld måtte rekruttene nøye seg 1 poeng i kveldssola på kunstgresset.

Ettersom da MFKs A-lag var tilbake fra ferie samme dag som rekruttene skulle møte Borgen stilte MFK med rent juniorlag pluss unggutta fra A-laget Oliver Stavdal (17), Sander Wold (17) og Elias Backhe (17).

Før pause skjedde det ikke stort, men MFK fikk en ball i nettet. Dessverre ble scoringen avvinket for offside. En tvilsom avgjørelse. Borgen hadde også en stor mulighet før hvilen, men takket være en strålende redning fra Elias Backhe avverget scoring til gjestene.

Over i 2. omgang var det MFK som hadde det meste av spillet, men det kladdet seg for ungkælla da de nærmet seg 16 meteren.

Men MFK skulle få en gylden mulighet til å ta ledelsen i det var spilt drøyt en time på Melløs. En MFK-spiller ble lagt i bakken inne i 16 meteren. Straffespark til MFK.

Juniorkaptein Jørgen Haugsvær fikk muligheten fra straffemerket. Dessverre for MFK gikk straffen stang ut. En sjelden bom fra Haugsvær som har satt 6 av 6 straffer på juniorlaget denne sesongen.

I det kampen nærmet seg 80 minutter gikk gjestene opp i ledelsen med Krister Lorentsen etter en strålende kontring. Spissen skadet seg samtidig i duellen med målvakt Elias Backhe å ble byttet ut.

Juniortrener Bjørn Erik Carlsen manet MFK opp og frem etter scoringen. For 5 minutter etter målet i mot satt utligningen for MFK. Tormod Holberg Aasen fikk akkurat stokket beina før han trillet ballen i nede i det venstre hjørnet for keeper. Da ble det full jubel i MFK-leieren.

Det ble ikke flere scoringer på Melløs denne mandagen. Juniorkælla skal ha ros for å kjempe helt inn. I dag resulterte det i et poeng.

Kampfakta

Moss FK 2 – Borgen
Melløs KG, Moss

Tilskuere
102

Mål
0-1: Krister Lorentsen
1-1: Tormod Holberg Aasen

Gult kort
Ludvik Guthu, Moss FK
Mariusz Butryn, Borgen
Elias Backhe, Moss FK
Paywand Sher Alizada, Moss FK

Moss FK 2 – troppen
Bakche, Haugsvær, Wickman Leistad, Guthu, Mansour, Karlsurd, Almvik, Wold, Kase-Berg, Ezekel, Stavdal, Holberg Aasen, Hagren, Sederholm, Søderholm, Bunes, Ørmen