Reisedagbok fra Spania: Oliver Kjeilen Stavdal

Fra søndag forrige uke frem til onsdag denne uka Kællane på plass i Spania for årets treningsleir. Nå er det Oliver Kjeilen Stavdal som får lov til å avslutte reisedagboka i Kråkevingens kanaler.

Reisedagbok fra Spania:

Mandagen startet med frokost og kampforberedende trening inn mot kamp mot Velez CF på tirsdag. Etter lunsj hadde alle individuelle spillersamtaler. 18.30 spiste vi middag før et lagmøte 19.00. Etter møtet slapper vi av på rommene og la oss tidlig før en viktig neste dag.

Tirsdagen startet tidlig med frokost 08.00. Så pakket vi kamptøy og gjorde oss klare fram til nok et måltid 1000, etterfulgt av et kampmøte 1030. Veien til kampen ble det en times kjøretur opp i fjellet for å spille treningskamp mot Velez CF som endte uavgjort 1-1. Etter kampen gjorde alle litt forskjellig før vi møttes 20.00 på en argentinsk restaurant for litt sosialt siste dagen. Der spiste vi naturligvis, og nye signeringer måtte opptre(synge). Dagen endte med CL-kamp mellom Real Madrid og Liverpool som endte 5-2 til Spanjolene.

Onsdag var siste dagen vår her i Spania og ble en lang dag. Men endelig kom godværet. Først frokost og en kort treningsøkt, før vi kom tilbake og spiste vårt siste måltid på hotellet og pakket kofferter. Et par timer etter lunsj kunne vi endelig nyte litt sol før en busstur, fly, og nok en busstur. Etter en lang dag endte vi på Melløs 01.30 natt til torsdag. Etter mye fotball og sosialt kan vi kalle det en vellykket tur.

Oliver K. Stavdal, #26