MØT OPP PÅ MELLØS

For en sesong det har vært! Fra å være et lag som skulle ha rykket ned under pandemien har vi gått til å vise oss som et topplag i PostNord-ligaen! Hvem skulle trodd det?? Jeg tror selv den mest ihuga Mossepatrioten hadde vært meget skeptisk om noen hadde sagt at Moss skulle rykke opp etter ferdigspilt sesong, men nå står vi her helt på tampen og har ALT i våre egne hender!

Og for en deilig ferd det har vært! Vi har vært igjennom en forrykende vårsesong hvor Kælla virket uslåelige, etterfulgt av en høstsesong som har brakt spenningen tilbake før de siste serierundene – kanskje i overkant mye spenning, for meg personlig iallefall, men det er fantastisk med kamper som betyr noe på slutten av en sesong og denne gangen handler det ikke om å redde plassen!

Vi har gått igjennom en sesong hvor nye, sultne spillere har fått vise seg frem, vokse og tre inn i Mossingenes hjerter. Vi har fått inn nye idoler, sultne arbeidsjern og genuint hyggelige Kællær og jeg har klokkertro på at flere av dagens spillergruppe vil huskes lenge av oss som står rundt klubben og heier.

Dagens spillergruppe har også fått i gang en liten vekst av patrioter på «grasrota» også, være seg gjennom å være synlige i bybildet, før og etter kamp og i jobbsammenheng. Det er flott å se at de yngre ser opp til Kælla og at Kælla tar imot de yngre med åpne armer. Dette kommer til å hjelpe klubben på rekrutteringssiden både på supporter- og spillersiden, det er jeg helt overbevist om!

Jeg vil også minne om at dette sannsynligvis blir siste hjemmekamp for klubblegenden, og våre hjerters kaptein, Thomas Klaussen. Han fortjener et godt oppmøte som takker han av for sitt bidrag til Moss FK over alle disse årene! Han er ikke født her, og dialekta er kanskje ikke helt på plass, men han er Mossing god som noen!

I skrivende stund står det Moss FK øverst på tabellen. Jeg håper og tror alle med et hjerte for Moss ønsker at dette skal være tilfelle når serien avsluttes etter Ullern-kampen, men hvordan kan vi hjelpe til med det?
Svaret er selvfølgelig at man må komme seg på Melløs førstkommende helg og heie Kællane fram! Dette er enkelt fordi næringslivet i byen sponser inngangen, så det er helt gratis inngang for alle mann! Stopp gjerne innom Kråkevingen sin stand foran hovedtribunen og kjøp supporterutstyr slik at vi kan dekke hele stadion i gult og svart!
Vi skal rope, heie og synge alt vi kan for å løfte Kællane helt opp til OBOS-ligaen! Jeg håper at så mange som mulig møter opp og hjelper oss med dette! Detta skal vi klare, ja detta skal gå bra!

MØT OPP PÅ MELLØS, DER BLIR DET FART – og spenning!
Vi sees der!

Daniel
Leder, Kråkevingen