Moss FK snudde til seier hjemme mot Jerv

Det var gjestene som kom best i gang da André Richstad noe enkelt fikk drible seg forbi en hel haug med MFK-spillere før han videre fant Mikale Ugland foran mål som fikk en fot på ballen rett foran Ilir Kukleci og Mathias Eriksen Ranmark og 0-1.

Etter scoringen til Jerv presset MFK på for en scoring. Først ut var Claudio Braga som ble spilt fri på MFK sin venstreside, men avslutningen ble avverget til en corner av Jervs keeper Øystein Øvretveit. Den påfølgende corneren ble det ikke noe ut av utenom et gult kort til Alexander Håpnes.

MFK fortsatte jakten på utligning. Aksel Potur og Marius Andresen kombinerte på MFK sin høyreside før sistnevnte sendte igjennom Noah Alexandersson. Svensken dro av seg sin mann før han satt fart inn i Jervs 16 meter. Foran mål sto Claudio Braga, men avslutningen ble blokkert i siste liten.

I det vi gikk mot pause tok Alexander Håpnes ansvar. Midtbane krigeren satt fart hvor Jerv-spillerne prøvde febrilsk å stoppe Håpnes, men Håpnes fikk slitt seg løs og spilt fri Claudio Braga med en perfekt stikker. Avslutning fra fjorårets toppscorer var den fine sorte og bang i nota, 1-1 i sola på Melløs.

Publikummet løftet Kællane inn til pause på stillinga 1-1 og etter hvilen var det et MFK-lag som virkelig ønsket seg årets første 3 poenger. Etter 50 minutter var det Ian Hoffman som fant Ilir Kukleci med en høy crosser, men kun en god Øystein Øvretveit fikk avverget utligning.

Men MFK fortsatte å presse fjorårets eliteserielag og bare minutter etter kjempesjansen til Kukleci inntok Mathias Eriksen Ranmark servitørrollen. En lang ball i bakrom fra verdens beste keeper datt ned bak forsvaret til Jerv på MFK sin høyre side hvor Marius Andresen hadde løpt seg fri. Alene med Øvretveit lobbet han ballen frekt og deilig over sisteskansen til 2-1. Kampen var snudd og det var helt fortjent!

Kællane ville mer rett og slett. I det vi hadde passert timen på Melløs var det Ilir Kukleci som brøt før han sendte i vei Anas Farah som satte fart fremover. Inne i boksen sto Aksel Baran Potur som ikke klarte å stokke beina og ballen endte til slutt inne hos Jervs Øystein Øvretveit.

Gjestene fra Grimstad jaktet utligning og etterlatte seg store rom til tider som MFK kontret på, men et ineffektivt MFK-lag hadde flere gode muligheter til å øke ledelsen. Verken Noah Alexandersson eller Bamba klarte å straffe gjestene. Jerv sendte alle mann i angrep uten å få uttelling, så kunne Melløs stadion slippe jubelen løs. MFK vant 2-1 mot Jerv og det var helt fortjent!

Tusen takk til alle fremmøtte som var med å lage en god ramme rundt kampen. Det var god kok på supporterfeltet vårt mot Jerv. Neste ut er Skeid borte allerede onsdag 3. mai kl 18.00 i Oslo. Kråkevingen setter opp buss og hvordan du kan melde deg på bussen kan du se her.

Kampfakta

Moss FK – FK Jerv 2-1(1-1)
Melløs, Moss

Tilskuere
1428

Mål
0-1: Mikael Ugland
1-1: Claudio Braga
2-1: Marius Andresen

Gult kort
Alexander Håpnes, Moss FK
Torje Wichne, Jerv
Erik Tangen Sandberg, Jerv

Moss FK XI 4-3-3
Ranmark – Andresen, Strande, Kukleci, Hoffmann – Potur, Kaya, Håpnes (Askar), Alexandersson, Claudio Braga, Farah (Bamba)