– Jeg er stolt over å ha blitt kalt Kæll

Foto: mossfk.no

Da har dagen kommet, dagens som jeg aldri trodde skulle komme, sorgens dag. Jeg skulle dø på Melløsmatta og aldri spille fotball for noen andre igjen, men det skjedde ikke.

Jeg vil starte med å takke Kråkevingen for alt. Jeg kom til MFK i 2014 med en erfaring og en tanke om at østfoldfolk var overvokste personer som kun levde av potet, bacon fra Sverige og sniffa inn mosselukta – Denne erfaringen fikk jeg gjennom utallige reiser som smågutt i Drøbak hvor jeg ukentlig, som det føltes ut da, spilte mot alle lag fra Østfold. Jeg skulle ALDRI spille for ett lag i fra Østfold når jeg ble eldre, tenkte jeg.

Tanken om Østfold er fortsatt den samme, men Moss er ikke i den kategorien, – jeg ble en Mossespiller, en kæll. Moss er mitt hjem og hjertet mitt hører til her.

Før jeg kom til klubben, så har jeg aldri opplevd så mye kjærlighet, omsorg, engasjement, kreativitet og lojalitet som det dere har vist meg. Uansett hvem som har vært trenere, spillere ledere og folk som har blitt bytta ut i klubben så er dere der, og det gjenspeiler byen. Takk for at dere har vist meg det!

Alt fra kamper i kalde nord, ned til bibelbeltet i sør for så en liten snartur innom flisehaugen 3,5 min fra Melløs før å plukke med seg enkle poeng, og så tilbake til Melløs fort Melløs, mitt hjem og ikke minst Øre Villa. Dere har vært der, overalt. Alltid!
Dere har lagt igjen spor etter dere uansett hvor dere har vært og dere har lagt igjen ett spor fra dere i hjertet mitt. Jeg er stolt over å ha blitt kalt Kæll og jeg er stolt over å ha spilt sammen med dere.

Fortsett med å utfordre klubben, trenere, spillere og vær dere selv. Dere er unike, herlige og fantastiske. Ingen er som dere Så igjen takk, takk for at dere er dere og takk for alt.

En by, en fugl

#18