– Høstsesongen blir veldig spennende

Årets kaptein Kristian Strande ser frem mot høstsesongen. Han skryter av støtten laget har fått til nå i sesongen og håper enda flere tar turen til Melløs utover høsten. For dette blir en spennende høst på Melløs.

Foto: mossfk.no

Endelig ruller fotball igjen for MFK. Hvor mye gleder du deg til å ta fatt på høstsesongen?
– Endelig starter vi på igjen etter ferien, det ser jeg veldig frem til. Jeg tror høstsesongen blir veldig spennende for vår del, så dette blir gøy.

Du har bodd og jobbet i Moss i snart et halvt år. Hvordan synes du det har gått til nå?
– Jeg trives veldig godt i Moss. For min del har det vært fint å kombinere fotball med å jobbe på Melløs skole. Alt blir selvfølgelig enklere når laget presterer så bra!

Hva har imponert deg mest med MFK i den tiden du har vært her?
– Det er mye som har imponert meg med MFK. Det samholdet som er i den klubben her og ikke minst dere supportere er det noe unikt med.

Før ferien fikk gikk på et kjedelig tap i Halden, men det var mange tilreisende mossinger på tribunen. Hvordan var det å spille på hjemmebane i Halden?
– Det var som alltid helt fantastisk. Fikk gåsehud når jeg gikk ut på matta før kampen, og så den gule veggen der dere sto. Veldig kjedelig med tap, men helt fantastisk oppmøte fra dere supportere.

Vi snakket med deg før kampen mot Notodden tidligere i år om hva vi kunne forvente oss av MFK mot Notodden. Hva kan vi forvente oss av MFK i hjemme oppgjøret mot Notodden?
– Vi forventer en veldig tøff kamp. Notodden har mange gode spillere, og er et lag som er god med ballen. De fikk noen gode opplevelser før ferien, som de helt sikkert vil bygge videre på.

Hva betyr det for deg å være kaptein for MFK?
– Det betyr veldig mye. Jeg setter stor pris på den tilliten trenerteamet har gitt meg. Det er ekstra gøy når laget har gjort det så bra. Jeg har vel aldri spilt bedre enn det jeg har i gjort i år, så føler jeg har blitt en bedre fotballspiller av det også.

Får vi flere scoringer fra Kristian Strande denne sesongen?
– Vi får håpe på det. Har satt meg et mål om å score 5 mål, så skal klare å score noen til. Det viktigste for meg er at laget vinner og at vi ikke slipper inn mål.

Har du en oppfordring til de som vurderer en tur på Melløs fremover?
– Folk bør absolutt komme på kamp fremover. Som jeg nevnte så blir det en veldig spennende høstsesong, så det er bare å møte opp. Støtten har vært fantastisk i hele år, det setter vi stor pris på!