Folkets kamp 2023 – 17/9

Søndag 17/9 inviterer MFK til fest på Melløs stadion når hovedstadsklubben Skeid står på motsatt banehalvdel. Folkets kamp er også kjent for mossinger som kronekamp. Dette betyr at det er gratis inngang på Melløs ettersom at bedrifter og privatpersonen betaler for inngangen.

Konseptet er enkelt: De som ønsker å støtte kan betale en viss sum pr. tilskuer som går inn portene på kampen mot Skeid. Slik kan vi også tilby gratis inngang for samtlige som ønsker det.

Kronekamp er ikke et ukjent fenomen i Moss. Dette har blitt arrangert flere ganger tidligere og siden 2017 har man hatt dette hver sesong med unntak av 2020-sesongen som hadde strenge covid19 restriksjoner. Ikke siden 2019 har MFK lagt så godt til rette som i år for at privatpersoner kan være med.  

Eksempel: Hvis du som privatperson bidrar med 10 øre pr. tilskuer, og om det kommer 2000 tilskuere, betyr det at du bidrar med 200 kr. til MFK. Omtrent like mye som en vanlig kampbillett koster.

Allerede tre timer før avspark blir det aktiviteter på Melløs for barn og unge på kunstgresset fra klokken 12.00. Det vil være stands foran stadion hvor klubbens støttespillere vil være synlige. Det går allerede rykter om at det blir konkurranser for store og små.

Kråkevingen vil i kjent stil ha stand foran hovedtribunen. Det går rykter om nye klistremerker inn i sortimentet.

Klikk deg inn på denne linken for å registrere ditt bidrag!