Fikk med seg ett poeng hjem

Moss Fotballklubb fikk med seg 1 poeng på en tung gressmatte i Egersund lørdag. Fortsatt ligger alt i våre egne hender i sesongens to siste kamper.

Det startet så bra for MFK i Egersund. Etter 8 minutter kunne Anas Farah juble for scoring etter et fint forarbeid av Noah Alexandersson og Alexander Håpnes. For en start på matchen for MFK!

Det skulle ikke ta lang tid for MFK var nære ved å øke ledelsen da Marius Andresen fant Claudio Braga inne i boksen hos Egersund. Portugiseren headet ballen i en fin bue over keeper, men dessverre for MFK gikk ballen stolpe ut istedenfor stolpe inn.

Like etter var stengene i veien for MFK nok en gang da Alexander Håpnes fant Claudio Braga på første stolpe, men avslutningen gikk nok en gang stolpe ut for MFK.

Ettersom MFK ikke hadde marginene helt med seg måtte deg gå som det måtte gå da en ikke scorer på sjansene sine. Etter 31 minutter utlignet Simen Hammershaug for Egersund.

Rett etter pause var det samme mann som sendte hjemmelaget i ledelsen, 2-1 rett etter pause var ikke den starten MFK hadde håpet på. MFK var under og ned på 2. plass på tabellen, men MFK var ikke ferdige på Vestlandet.

Thomas Myhre gjorde noen grep fra benken hvor Marius Hagen ble erstattet av Jesper Grundt. Grundt markerte seg umiddelbart da dro seg inn i boksen hvor han fant Noah Alexandersson umarkert. Supersvensken satt inn utligningen til 2-2 og MFK var tilbake på tabelltopp!

MFK ville ha mer. Noah Alexandersson serverte et nydelig innlegg hvor Claudio Braga hadde løpt seg fri fra sin oppasser inne i boksen. Dessverre gikk heading like over mål for MFK.

Det endte til slutt 2-2 i Egersund i en kamp som kunne vippet begge veier på slutten. Samtidig må vi rette fingeren til Egersund for plassering av hjemme- og bortesupportere. Dette var bokstavelig talt helt bak mål. Her er det et kraftig forbedringspotensialet.  

Fortsatt ligger alt opp til oss selv. Neste helg må hele byen ta turen til Melløs! Dette skal vi klare sammen!

Kampfakta

Egersund – Moss FK 2-2(1-1)
Idrettsparken, Egersund

Tilskuere
325

Mål
1-0: Anas Farah
1-1: Simen Hammershaug
2-1: Simen Hammershaug
2-2: Noah Alexandersson

Gult kort
Stefan Lindmark, EIK
Ådne Midtskogen, EIK
Noah Alexandersson, Moss FK
Claudio Braga, Moss FK

Moss FK XI 4-3-3
Ranmark – Andresen, Strande, Welinder(Troudart), Getz – Håpnes, Hagen(Grundt), Potur – Alexandersson, Claudio Braga, Farah

Bildegalleri fra kampen – Alle foto Kjell Åvendahl ©