Det nærmer seg nå!

Du kjenner det?

Kjenner den deilige lukta. Lukta av nyslått gress, nytrukne pølser og nystekte vafler. Kaffe.
Lukta av seriestart og forventninger!

Tinitusen etter Hjælmens brøl fra i fjor har endelig begynt å gi seg, og da er det heldigvis på’n igjen.

Med friskt mot, og håp om opprykk. Nei, ikke håp. Men forventning, jo.
For vi veit det blir opprykk nå, alt tyder på det. Ingenting kan gå galt, etter et stødig og stabilt 2021, en herlig sesongoppkjøring og en ræva generalprøve.

Men det er viktig med en god start, derfor varmer vi opp med Kvik hjemme, før vi tar turen til Haugesund for å hente med oss de tre neste poenga. Både Oslos stolthet Ullern og telemarkingene i Notodden bør det også være mulig å overliste, og med seier hjemme mot vestlandslaget Øygarden bør alt ligge til rette for en festfylt affære mot Ørn på Melløs på selveste 16. mai.

Da er det bare å nyte turen sørover til Flekkerøy, før vi ønsker velkommen til et Strømmen som selvsagt vil være hjelpeløse uten Ole Martin på sidelinja. Odd og Arendal kan bli tøffe, men desto deiligere å gå seirende ut av bataljene. Vestlendingene fra Sotra, Egersund og Jørpeland blir naturligvis langt enklere. Og med full pott halvveis, er det i grunnen bare å gjenskape prestasjonene resten av sesongen.

Nei, dette kan ikke slå feil.

Vi har trua! Trua på at Thomas, Bengt, Geir og Siv har noe på gang, trua på at Mathias tetter igjen bakover, Thomas gjenfinner formen og Noah topper fjorårssesongen. Tenk at de tar enda en sesong i gultåsvart! Oioioi! Det gir oss alle trua på at det er på Melløs det skjer, det er i 2022 det skjer. Vi skal vinne tilbake tronen vår. Østfolds, nei Vikens, stolthet, ja det er vi!

Og skulle vi mot formodning surre bort to poeng eller tre, vi ses alltid på Melløs.

Vi har uansett de beste pølseivaflene, den lunkneste kaffen og de beste supporterne.

Og den korteste veien til Øre.

God kamp, god sesong, godt opprykk!

Lars Tveiten, mossing