VIKTIG INFO OM ÅRETS HJEMMEKAMPER

I år som i fjor så er det begrensninger på antall tilskuere på Melløs, og vi i Kråkevingen har fått 40 plasser som er sikret våre medlemmer. I første omgang så vil vi få plass på sittetribunen, da ståtribunen er under konstruksjon.

For å ha mulighet for å nyte av disse billettene så må du være medlem av Kråkevingen, og stå sammen med Kråkevingen på oppmerkede plasser på tribunen. Er det flere enn 40 interessenter så må vi foreta et uttrekk av hvilke 40 som vil få plass førstkommende kamp. Er det under 40 interessenter så vil alle få mulighet for å komme på kamp.

For å melde interesse for billett, send en e-post til kraakevingen@gmail.com med navn og telefonnummer, og evt. om du allerede har kjøpt sesongkort for ståtribunen. Kontaktinformasjonen må vi ha for å kunde melde videre om hvem som kommer på kamp grunnet koronarestriksjoner.

FRIST FOR PÅMELDING av interesse er onsdag kl. 1700 før kamp. Uttrekket av de medlemmer som får tilbud om billetter vil skje senest torsdag morgen, og du vil motta en e-post med bekreftelse på at vi har en plass til deg.

Når du kommer på Melløs så vil vakten på tribunen ha en liste over de medlemmene vi har godkjent for å stå med oss, så husk å ta med Medlemskortet! Kan du ikke komme, og gir billetten din til en annen person, er ikke dette gyldig og vedkomme vil ikke slippe inn.