Julen står for tur. Du var kanskje ferdig med julegavene i sommer, eller mangler noen få eller kanskje du er av den typen som tar det lille julaften. Det spiller ingen rolle. Vi har noen julegavetips til deg.

Kaffeavtale fra Shell og MFK-koppen

Koppen koster 350 kr, og klubben får 200 kr pr. solgte kopp. Du betaler med Vipps til nr. 635845
Utlevering av koppen skjer etter avtale, send en mail til borge@mossfk.no eller geir@moss.fk. Du kan også kjøpe den fysisk på Shell Rygge (Storebaug E6) hos Marius Nilsbakken.

Varighet 1:
I ett år fra aktivering i appen «Snarveien til Shell”.

Varighet 2:
Velger du denne løsningen, i ett kaldenderår (f.eks. 2021), må du ha et klistremerke som du får på Shell.
Koppen kan brukes på alle Shell stasjoner i hele Norge.

Sesongkort 2021

Sesongkortsalget for neste sesong har nå startet.

Kjøper du sesongkort før 20.desember, koster det kun 900 kr.

Det er mulig å kjøpe sesongkortet i appen.(Barn, honnør og studenter koster 500 kr.

NB! Ved kjøp av sesongkort i appen, kommer det et billettgebyr på 30 kr. i tillegg)

Ønsker du å kjøpe et fysisk sesongkort, må du ringe markedsansvarlig Heidi, tlf 99 58 89 88, for å avtale en tid for henting av kortet på Melløs. Betaling med Vipps.

En plass på MFK-veggen

MFK-veggen er et tiltak for alle som vil være med. Være med på et felleskap for å være med på å sikre Moss FKs fremtid. I Norge som resten av verden er det tøffe tider og mange har mistet mye av sitt inntekts grunnlag. Dette gjelder også fotballen. Vi har sett flere klubber i Norge gjøre tiltak for å få inn penger. Det som vi registrer rundt om i det ganske land er at folk vil bidra.

Kjøp en plass deg selv, kona, ungene, kjæledyrene, bilen og ja, svigers! Merk i kommentarfeltet på Vipps hvilke navn som skal opp dersom du kjøper flere plasser.

Alle som bidrar, får sitt navn på veggen på utsiden av klubbhuset, ved siden av inngangsdøren. Der vil navnene som støttet klubben i et utfordrende år, stå til evig tid.