Før kampen: Moss - Raufoss

Etter en sterk borteseier sist helg mot Fram Larvik ble den en liten nedtur med en tidlig cup-exit hjemme mot Grorud i midtuka. Søndag kl 18.00 blir det et gjensyn med Marcos Gondra Krug når Raufoss kommer på besøk. 

Både Moss og Raufoss kommer fra seier i første runde. Moss røk ut av cupen etter ekstraomganger. Raufoss på sin side gikk videre med 0-2 borte mot Skedsmo hvor Marcos tegnet seg på scoringslista.

Moss må vinne tilbake publikum etter den skuffende opptredenen hjemme i midtuka. Tim Reinback er ute med karantene etter rødt kort mot Grorud. Det er fortsatt litt usikkerhet rundt divisjonens beste venstreback, Alvaro.

Se opp for!
Ole Kristian Lauvli er en ung og fremadstormende keeper. Ble årets spiller i Raufoss forrige sesong. Har vært på prøvespill i Spania i høst.Rocky Lekaj som kanskje er mest kjent for sitt opphold i Sheffield Wed. som tenåring. Etter noen trøblete år har Lekaj fått fart på karrieren igjen i Raufoss. Ble lagets toppscorer forrige sesong. For dem som husker litt tilbake i tid. I 2010 var Lekaj på prøvespill i Moss.Vi vet også hvilke kvaliteter Marcos Gondra Krug innehar.

 

Kampstart 18.00 på Melløs Stadion