Før kampen: Sprint/Jeløy - Moss

Det var lenge en uvisshet om hvor kampen skulle spilles, men på mandag ettermiddag ble da klart at kampen ble flyttet fra Bellevue til Nøkkeland kunstgress på Kambo.Det er heller ingen hemmelighet at det er første gang på mange år at det har vært så kort avstand mellom byens største fotballag enn det er per dags dato. Det er duket for 1. runde i NM. 

 

Sist gang Sprint/Jeløy slo Moss i en obligatorisk kamp var tilbake i 1985. Den gangen var det 2. runde i cupen på Bellevue. Moss tapte 3-1 og bomba smalt. Moss fikk sin revansje i 2003 da Sprint/Jeløy ble slått med 0-4 på Bellevue.
Det skulle ta enda 5 år før Sprint/Jeløy skulle få muligheten til revansje. I 2008 var det igjen duket for kamp på Bellevue. Moss vant med solide sifre og ga seg ikke før Tommy Edvardsen satt inn 0-6 på overtid. I samme kamp spilte Moss med drakter laget spesielt for denne kampen med teksten ”Melløs Arena – Din største kulturarena”.

Begge lag serieåpnet forrige helg. Sprint/Jeløy åpnet med seier ”hjemme” på Nøkkeland, mens Moss derimot tapte 3-0 borte mot Kjelsås.

BUSS TIL NØKKELAND!

Det er veldig begrensede parkeringsmuligheter på Nøkkeland.
Dvs SJUUUKT langt å gå!

Dessuten er det CUPFEBER!

FEBER = BUSS!

KRÅKEVINGENS MEDLEMMER OG ANDRE MFK SUPPORTERE OPPFORDRES (SKAL!!) TA BUSSEN SOM GÅR 16.50 FRA SENTRUM.


Parker på Myra, Domus eller Pia taket!


Kråkevingen tenker miljø!


Bussene går tilbake 10 og 40 over i retur.


SPRE ORDET!! VI SKAL HERJE!

 

Sprint/Jeløy – Moss
Nøkkeland kunstgress, Kambo(!)
Kl 17.30
Inngang: 100 kr