Seier mot Byåsen

Jubel etter seierEtter 4 strake kamper uten seier ble det endelig jubel for Kællane. Moss tok ledelsen før pause med Alagie Sanyang. Et resultat som holdt seg frem til drøye timen. Da utlignet Kristian Andreassen for Byåsen, og man var like langt i Trønderlag. Det skulle ikke bli lenge til før Moss gikk opp i ledelsen på nytt. Nok en gang var det Alagie Sanyang som fant veien til nettet etter corner av Dr. Ola Lønn Jensen.
Et resultat som sto seg helt inn og dermed ble det litt lettere tur hjem for de tilreisende fra Kråkestanden.

Kampen som egentlig skulle vært spilt 8. juni ble flyttet til mandag 10. juni etter ønske fra Torjus Hjælmen. Årsaken var at Hjælmens lillebror Mini-Hjælm skulle gifte seg og storebror skulle være toastmaster.
Heldigvis ordnet det seg for alle parter. Kampen ble flyttet til mandag 10. juni.

Kjære Mossesupporter - Meld deg på buss til Vestfossen!

Moss Fotballklubb og Kråkevingen har den gleden av å invitere deg på busstur til Vestfossen med SR Turbuss den 10. juni med avspark kl. 16:00. Det blir avreise fra Melløs Stadion kl. 13:00, og vi er hjemme på Melløs ca. 20:00.

Pris for busstur tur/retur er 175,-

Bli med og støtt KÆLLANE, ta bussen! Dette er mer miljøvennlig enn å kjøre egen bil, sosialt, vi kommer samlet til kamp og du får inngangsbillett til 100,- når vi ankommer stadion. På bussen blir det quiz for de som ønsker,loddsalg med glimrende gevinster, resultattipping og egen trubadur. Det blir også salg av forfriskninger om bord. 
Parker bilen, og meld deg på busstur!

Påmelding/betaling gjøres med Vipps:
1. Åpne vipps appen og trykk på +
2. Velg send penger
3. Søk – Moss Fotballklubb 
4. Trykk Meny 
5. Velg Busstur Vestfossen
6. Trykk + og velg antall
7. Gå i handlekurv betal 

Det er også mulighet for bindende påmelding pr tlf til:
Roy Kenneth Nilsbakken på tlf. 99 24 21 56 
Lars-Erik Bergmann på tlf 94 13 02 68

Martin Thømt Jensen vender hjem!

Martin Thømt Jensen skrev i dag under en 2-årsavtale med MFK. I tillegg til å spille skal han også jobbe med marked. Denne avtalen er selvsagt svært gledelig for MFK, som får hjem en av sine egne. Overgangen er blitt mulig etter betydelig hjelp fra FFK, og Thømt Jensen selv. For noen uker siden ble MFK kontaktet av FFK angående en mulig overgang for Martin Thømt Jensen. Dette var noe også Thømt Jensen ønsket sterkt, og dermed var det enkelt for MFK og spilleren å komme til enighet.

Kilde: mossfk.noVi ønsker Thømt velkommen hjem!

#26

Buss til Halden!

Med en kjempestart på sesongen og en god kamp mot Sarpsborg 08 setter vi turen til Halden
førstkommende søndag.

Buss til Halden! Selvfølgelig!
Avreise Shell Øre, Søndag kl 16.00

Pris: 100,- for medl, 150,- for andre. Servering ombord.
Påmelding til Hjælmen på 99 24 21 56

 

 

 

 

Nye brikker på plass!

Det var en påkjenning det som skjedde forrige sesong. Vi har brukt tiden til å fordøye at vi skal faktisk spille i 3. Divisjon i 2017. Ikke nok med at vi har måtte svelget stoltheten med å spille mot Odd 2 da man helst skulle møtt førstelaget i et par divisjoner lengre opp. Denne sesongen skal vi faktisk møte Odd 3.
I kjølevannet av dette har det skjedd noe.
En del har dratt, men det har også kommet en del nye spillere inn. Et par spennende signeringer vel og merke. Er det nå det skal snu?. De må snu. Det lukter klubbygging, det lukter markedsføring. Det lukter fugl!

Her er en liten oversikt over hvem som har kommet inn.

 

 

Les mer: Nye brikker på plass!

Flere artikler …

  1. Referat fra årsmøtet