Filter
 • Ørjan er ferdig!

  Moss Fotballklubb og hovedtrener Ørjan Christiansen skiller lag fra og med i dag. Dette melder mossfk.no i kveld.

  Til mossfk.no sier Ørjan følgende:

  Det har vært en flott tid i Moss FK, og jeg kommer til å savne mange personer i og rundt klubben. Selvsagt spillergruppa, men ikke minst i støtteapparatet og blant frivillige i klubben. Jeg må også trekke frem Kråkevingen, en fantastisk engasjert gjeng som lever for MFK!Jeg er veldig fornøyd og stolt over jobben som ble gjort i fjorårssesongen, og skulle selvsagt sett at vi hadde levert bedre i så langt dette året. Spesielt på bortebane, som har vært kjernen til at poengfangsten har vært for liten. Det viktige nå blir nå å snu den trenden, og forhåpentligvis kan det skje med nye krefter på sidelinjen. Jeg kommer til å ta med meg mange gode minner og en flott tid i en flott klubb videre til nye oppgaver, og ønsker alle med MFK hjerte lykke til med det videre arbeidet.

  Ole Martin Nesselquist vil lede laget fremover til en erstatter er på plass.

  Kråkevingen vil takke Ørjan for arbeidet han har lagt ned og ønsker lykke til videre i karrieren!

  Hvem som tar over er usikkert, men ryktene svirrer i Arne Erlandsen, Roar Johansen, Gard H. Kristiansen til veldig løse rykter i at en klubbløs Amin Askar skulle ta på seg jobben som spillende trener ut sesongen.

 • Køddband og David Ferguson

  The David FergusonHold av lørdag 28. juni. Moss møter Skeid for første gang siden 2009 i seriesammenheng på Melløs. Etter kamp oppfordrer vi alle som er glad i Moss å ta turen til Tivolikjeller'n.

  På scenen står Køddband, men det er ikke hvem som helst som skal varme opp publikum. David Ferguson! Du leste riktig. Selveste David Ferguson!
  David kjører i kjent stil å spiller sine egenkompnerte mossesanger.

  La oss mimre. Vi går to år tilbake i tid. Avsparksfesten i 2012. David Fergusosn og Fænsen.

  Det er holdt av 100 plasser. Ingangen vil koste 100 kr og portene åpnes kl 18.00.
  Aldersgrense: 20 år