Filter
 • Kråkevingen inviterer til Barnas Dag!

  Moroa starter kl. 15.00 på kunstgresset ved Melløs, og alle som deltar vil få gratisbilletter til hjemmekampen mot Nybergsund kl 17.00 samme dag.

  Alle er hjertelig velkommen til en aktiv og innholdsrik dag fylt med ballaktiviteter, konkurranser, lek og moro for de små - og ganske sikkert blir det moro for de litt eldre også.

  Også i år er vi så heldige å ha fått med spillere fra A-laget til Moss Fotballklubb med på lekene.

  Ellers kan det nevnes at vi skal arrangere diverse leker for barna med premier. Det skal også være en kamp med blandede lag av spillere, foreldre og BARNA.

  Vi hadde satt kjempestor pris på om dere kunne nevne dette arrangementet til alle du treffer, slik at det vil vrimle med små og store på Melløs førstkommende Søndag!

 • Tap for Fram Larvik

  Moss hadde alle tiders mulighet til å innta tabelltoppen. Raufoss avga poeng mot Nybergsund/Trysil. Selv og ha ledet kampen to ganger var det Fram Larvik som ville mest på Melløs og kunne tilslutt juble for tre poeng lørdag ettermiddag.

   

   

   

   

   

   

 • Før kampen: Moss - Fram Larvik

  Fram Larvik gjester Moss og Melløs stadion lørdag ettermiddag. Dette marker at serien er halvspilt. Fram Larvik har så langt denne sesongen skuffet ettersom dem før sesongen utropte seg selv som den klareste opprykkskandidaten. Moss på sin side kjemper helt i toppen med Raufoss har ingenting å gi bort.

   

   

   

   

   

 • Buss til kampen mot Birkebeineren

  Kråkevingen setter opp buss til Krokstadelva og kampen mot Birkebeineren.

  PRISEN ER NÅ NEDJUSTERT TAKKET VÆRE 2 SPONSORER:)

  Påmeldingsinfo her    

    

   


  Vi trenger litt økonomisk hjelp til denne bussturen.
  Noen bedriftskællær/kællinner eller noen som kjenner noen som kunne tenke seg å rive i en 3-4-5000 som sponsorat til lørdagens busstur? 

 • Nentor Dujaka gir seg i Moss

  Nentor Dujaka gir seg i Moss etter kun en halv sesong i klubben. I den siste tiden har Dujaka vært på prøvespill i De Forente Arabiske Emirater uten hell.

  Nentor Dujaka fikk 12 kamper og scoret 5 mål i alle turneringer, og har vært en av få lyspunkter denne sesongen.
  Han ønsker oss lykke til videre, og sier til Kråkevingen at vi er en kul supportergjeng.


  Vi takker for innsatsen, og ønsker Nentor Dujaka lykke til videre!