Filter
 • Årsmøte 2017

  Fredag 3. Februar ønsker styret i Kråkevingen å avholde årsmøte. Innkallingen og mer informasjon rundt møtet kommer rett på nyåret. På årsmøtet vil vi få storfint besøk av Moss Fotballklubb, og vi arrangerer også julebord rett etter årsmøtets slutt, så det er bare å holde av denne datoen!

  I forbindelse med innkomne forslag og spørsmål så kan disse sendes på e-post til styret@kraakevingen.no Vi informerer om at frist for innsendelse av forslag er satt til Tirsdag 3. Januar.

   

  Ønsker du, eller vet du om noen som hadde passet som styremedlem i Kråkevingen? Send forslag på e-post til Alexander Rådal - alexander.radal@gmail.com

   

  Hilsen Styret

 • Årsmøte 22. Januar 2016

  Fredag den 22. Januar vil Kråkevingen avholde årsmøte for våre medlemmer. I den forbindelse er det nå åpent for å sende oss forslag som skal tas opp på dette årsmøtet.

  All form for endringer i vår organisasjon skal først drøftes gjennom et årsmøte, og for at et forslag skal godkjennes må disse være hos oss føre innkallinga til årsmøtet sendes ut. Frist for innsendelse av forslag er dermed satt til Mandag 14. desember, og forslagene kan sendes til styret@kraakevingen.no

   

  NB! Hold av den 22. Januar for både årsmøte og julebord, mer informasjon kommer vedrørende tid og sted!

 • Forslag til årsmøtet 2015

  Årsmøtet er planlagt Fredag 30.01.2015. Innkallelse og giro for 2015 kommer på nyåret.

  Hvis noen har forslag til saker, må dette sendes til styret@kraakevingen.no før 20.12.2014. Forslag eller kommentarer innkommet etter dette vil ikke bli en del av sakslisten på årsmøtet.

  Har du spørsmål, ta kontakt med en av oss i styret.


  Styret

 • Moss på Twitter!

  Sosiale medier er i vinden som aldri før. Blant de største er sosiale mediene er Twitter. Her en oversikt over spillere, ledere, organisasjoner og andre personligheter knyttet til Moss. Kanskje du finner noen nye som er verdt å følge?


 • Nytt år!

  Kråkevingens egen åndelige leder, Lasse Dahl. Som han selv sa i et brev til Moss Fotballklubbs nye hovedtrener, har skrevet ned noen tanker om året som har har gått.

 • Innspill til årsmøtet

  Vi er snart ferdige med 2012, og 2013 er kun få uker unna.
  Det er nå naturlig å begynne å tenke på årsmøtet.

  I den anledning ønsker vi innspill til eventuelle saker på årsmøtet i 2013.
  Innspill kan sendes på mail innen torsdag 20. desember: innspill@kraakevingen.no

  Styret

 • Halv pris i Sparebank1 Moss Ishall

  Førstkommende søndag (16. desember) kl 17.15 er det duket for kamp i Moss Ishall. Moss Hockey eller IL Kråkene som klubben egentlig heter tar i mot Gjøvik Hockey til et toppoppgjør.

  I samarbeid med IL Kråkene/Moss Hockey og Kråkekølla kan alle som er medlemmer i Kråkevingen komme inn for samme medlemspris som Kråkekølla (25 kr) ved fremvisning av medlemskortet for Kråkevingen til denne kampen.

  Vi oppfordrer alle som ønsker å ta turen til Sparebank1 Moss Ishall førstkommende søndag.