Filter
 • Moss Fotballklubb avholder nettauksjon!

  AuksjonMoss Fotballklubb har en klar målsetting om at klubben skal være blant de 20 beste fotballklubbene i landet innen 2020. Det innebærer at Moss Fotballklubb har klare ambisjoner samtidig som klubben arbeider tålmodig og langsiktig. Selvfølgelig vil Moss Fotballklubb i tiden fremover forsøke flere nye veier for inntektsgivende markedsarbeid.

   


 • Fikk tøff avdeling og lokaloppgjør mot Sprint!

  Julle spilte Spiss og Kjell stopper i rekruttkampen i 2006Oppsettet for 2. divisjon er klart. Hovedtrener Ørjan Christiansen fikk viljen sin. Det blir lokaloppgjør i Moss. Sprint/Jeløy og Moss er i samme avdeling.
  I tillegg til Sprint/Jeløt fikk vi Alta i vår avdeling som kanskje er det sterkeste laget som rykket ned fra 1. divisjon. Det blir også et gjensyn med årets kæll fra 2011 og vinner av en halv grillet kylling, Martin Holmen og hans Notodden.
  Det blir tur til Nybergsund. En bygd hvor det ikke finnes ølsalg, Raufoss med La Liga-aktuell keeper, Petter Belsviks Fram Larvik og Halden skal røyklegges på nytt.

  Alta
  Gjøvik-Lyn
  Raufoss
  Strømsgodset 2
  Notodden
  Lørenskog
  Nybergsund
  Ørn-Horten
  Fram-Larvik
  Moss FK
  Kvik Halden
  Sprint Jeløy
  Lillestrøm 2
  Drammen FK

 • Endringer i norsk fotball?

  Endringer?Det nederlandske selskapet Hybercube ble hyret inn av Norsk Toppfotball for å se på om ligastrukturen i Tippeligaen er riktig, eller om den bør endres.
  Hvis det skulle bli endringer vil dette ikke tre i kraft før sesongstart i 2017.

  Trykk på les mer for å forslagene fra Hypercube.

   

   

 • Erlandsen fortsetter i 2014

  Årets julegave for oss med hjerte i Moss Fotballklubb.

  Moss Fotballklubb og Arne Erlandsen er enige om å forlenge samarbeidet som gjør Erlandsen til hovedtrener i MFK ut sesongen 2014. Han har fungert som hovedtrener i MFK gjennom siste halvdel av sesongen 2013 og har levert imponerende resultater.

  Det var bare Bærum som tok flere poeng i høst enn det Moss gjorde under ledelse av Arne Erlandsen.

   

  Meritter:

  • Seriemester som spiller i 1986 og 1989 med Lillestrøm.
  • Cupmester som spiller i 1985 med Lillestrøm og i 1991 med Strømsgodset.
  • Seriesølv som trener i 2001 med Lillestrøm.
  • Vinner av Kniksenprisen for årets trener i 2001.
  • Sølvmedalje i Royal League 2005 som trener for IFK Göteborg.
  • Kåret til «Årets trener i Sverige» av Expressen i 2006.
  • Opprykk til Tippeligaen som trener i 2007 med HamKam.
  • Berget plassen i 2. divisjon som trener i 2010 med Ull/Kisa.
  • Opprykk til Adeccoligaen som trener i 2011 med Ull/Kisa.
  • Kvalifisering til Tippeligaen som trener i 2012 med Ull/Kisa.
  • Berget plassen i 2. divisjon som trener i 2013 med Moss.

  Vi ser frem mot 2014 med et stort smil. Vi gleder oss!

 • Støtt oss, og bli medlem av Kråkevingen!

  Nå er sesongen over, og snart så står 2013 for døren. Vi har opplevd en sesong som begynte på verst tenkelig måte, men forandret seg brått til noe av det beste vi har opplevd på lange tider. I den forbindelse fikk vi arrangert en rekke bussturer til de siste bortekampene, og igjen omfavnet veldig mange klubben i vårt hjerte. 

  Vår oppgave i Kråkevingen er å støtte Moss FK, og den tydeligste måten å gjøre dette på er å komme på kamp og lage liv. For å kunne fortsette med dette på bortekamper, er vi også avhengig av å ha supportere i Kråkevingen!

    

  Ved at du melder deg inn og betaler medlemskontingent, får vi arrangert flere bussturer, produsert mer supporterutstyr, og laget mer liv og røre på kampene. Til gjengjeld får du rabatt på sesongkort hos Moss FK, supportereffekter, bussturer, og ikke minst, du får en stemme. Ellers jobbes det også med en rekke flere fordeler som kun du som medlem vil nyte godt av! 

  Etter årsmøtet i år ble det bestemt at kontingenten skulle økes til 250,- for voksne og 75,- for barn. Men for et medlemskap for 2014 før 31.12.2013 betaler du 200,- for voksen, 50,- for barn, og 450,- for familiemedlemsskap (2 voksne, ubegrenset antall barn)

  Så meld deg inn ved å betale en giro pålydende gjeldende sum til konto 1080 18 81381, og mer giroen ” MEDLEMSKAP KRÅKEVINGEN”. Noter også hvem betalingen gjelder, og adresse, e-post og alder.

   

  Så vi gleder oss til å se deg som medlem, og ikke minst på Melløs stadion!

   

 • Michael Frank er ny trener!

  Michael Frank er vår nye trener for Moss Fotballklubb.

  Dansken har vært i klubben tidligere, da som spillerutvikler. Han har fartstid fra juniorlaget til Brøndby og vikarierte Follo opp i Adeccoligaen i høst.

   

  Vi ønsker Michael velkommen tilbake på laget!


 • Tor Thodesen slutter i Moss!

  Tor Thodesen og Moss Fotballklubb har i dag blitt enige om å avslutte samarbeidet.
  Tor Thodesen kom til Moss høsten 2010 etter nedrykket fra Adeccoligaen. I den siste tiden har han vært linket til gamleklubben FK Tønsberg.

  Kråkevingen ønsker å takke Tor for samarbeidet og lykke til videre.

   

   

   

   

 • Oppsettet for 2. Divisjon 2013

  Avdelingsoppsettet for 2. Divisjon i 2013 er klart. Moss kom i avdeling 1 med en blanding av lag fra Nord-Vestlandet og Østlandet.

  Nok en gang kan det se ut til at det blir blussing på Berger stadion.

   

   

   

   

   

 • Klaussen på landslaget!

   

  Onsdag tok landslagssjef Esten O. Sæther ut landslagstroppen i futsal, som skal spille mot Danmark og England i Bodø i starten av desember. Blant de uttatte er Moss-toppscorer Thomas Klaussen. Tidligere Moss-spiller Jan Are Klaussen er også tatt ut i troppen.

   

   

   

   

   

   

 • Prøv Norges beste fotballblad -støtt Vingen

  Tilbud til medlemmene i Kråkevingen: få to utgaver av Josimar gratis i posten, uten binding! Josimar er Norges eneste fotballtidsskrift, og årets siste utgave inneholder blant annet ei kåring av verdens femti beste fotballspillere. Om du blir abonnent, husk å si i fram om at du er Kråkevingen-medlem, så får supporterklubben 10% av abonnementssummen

  Registrer ditt medlemskap på linken under
  http://abo.josimar.no/prove